Welkom bij De Kralenboetiek! Veel shop plezier!
Verzendtijd is 1-10 werkdagen i.v.m. mijn SE-week! Shop wel met 10% korting met de code 'EXAMENS'.

Verzenden

Binnen Nederland tot €30,-
DHL ophaalpunt €6,00
DHL pakket €6,00
DHL brievenbuspakket €4,50
Gewone brievenbuspost (tm 350g, eigen risico)€3,00 (Goedkoopste optie!)

Vanaf €30,-

DHL ophaalpunt GRATIS
DHL pakket GRATIS
DHL brievenbuspakket GRATISBelgië tot €100
PostNL pakket €10,-

Vanaf €100
PostNL pakket GRATIS

Betalen

Betalen gaat via tikkie of direct overmaken.

Als u voor direct overmaken kiest, krijgt u gelijk mijn bankrekening in beeld te zien. Het is dan de bedoeling dat u het ook gelijk overmaakt. Laat hierin uw ordernummer achter in de beschrijving om latere misverstanden te voorkomen.

Kiest u voor een tikkie?

Dan is het noodzakelijk dat u een geldig e-mailadres achterlaat. Ook kunt u mij een berichtje sturen op instagram. Mocht u toch het verkeerde e-mailadres ingevuld hebben? Stuur mij dan een mail naar dekralenboetiek@outlook.com met uw ordernummer zodat ik het betaalverzoek voor uw bestelling kan sturen.

Retourneren en geld terug is niet mogelijk!


Over Mij

Mijn naam is Violette van der Bijl en ik ben 16 jaar oud. Ik vind het altijd al leuk om creatief bezig te zijn en begon daarom op 2 februari 2019 een sieraden account. Later vond ik het lastig om een goede inkoopsite te vinden, en onderdelen verkopen vond ik nog veel leuker.
Daarom ben ik overgestapt op een sieraden onderdelen bedrijfje wat ik nog steeds super leuk vind om te doen. Ik specialiseer mij in het verkopen van sieraden onderdelen en adviseer ik klanten die bijvoorbeeld net beginnen om een goede start te maken. Ik hoop dat ik mij nu goed heb voorgesteld. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij altijd mailen of een berichtje sturen op instagram.


Contact

Violette van der Bijl
Prins Willemstraat 26A
4791JR Klundert
E-mail: dekralenboetiek@outlook.com
Instagram: @DeKralenboetiek


Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
We versturen uw pakket momenteel binnen 1-5 werkdagen. Heeft u uw bestelling na 10 werkdagen nog niet ontvangen? Mail dan naar dekralenboetiek@outlook.com

Mijn bestelling is niet compleet geleverd, wat nu?
Wat vervelend dat uw bestelling niet compleet is geleverd. Wat u kunt doen is een e-mail sturen naar ons e-mailadres. Vermeld hier duidelijk in; het ordernummer van uw bestelling met de artikelnummers van de missende items en het aantal verpakkingen dat u mist. Zo kunnen wij het probleem samen met u op te lossen.

Wat kan ik doen wanneer ik het verkeerde artikel heb ontvangen?
Wat vervelend dat u het verkeerde artikel hebt ontvangen. Wat u kunt doen is een e-mail sturen naar dekralenboetiek@outlook.com. Vermeld hier duidelijk in; het ordernummer van uw bestelling met de naam van het artikel dat u verkeerd ontvangen heeft en het artikel naam wat het eigenlijk hadden moeten zijn.